Wolff Architects received planning approval for our proposed scheme to the Georgian detached house located in the St John's Wood Conservation Area. 

Permission was granted for full refurbishments, the demolition of a two storey rear annex and construction of a new single storey rear extension.

The proposal also included the excavation of a two storey basement extension to the main house, and a single storey basement to the rear mews house for the creation of a self-contained residential unit for staff and parking. 

 

 

 

The new property is set out over 6 floors including a basement level pool spa complex and gymnasium, elegantly proportioned ground floor reception rooms, a generous master suite with his and hers dressing rooms and bathrooms, and 5 further bedroom suites to the upper floors.